Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

4-PORT ISDN BRI HIGH-SPEED

HWIC-4B-S/T=
Product Code677D999 EAN Code0882658167973 ManufacturerCisco
Product Code: 677D999
1,122.54 
(1,335.82  με Φ.Π.Α.)

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα
Delivery
Payment options

Cisco HWIC-4B-S/T= 4-PORT ISDN BRI HIGH-SPEED

4-PORT ISDN BRI HIGH-SPEED

Cisco® integrated services routers offer a wide variety of WAN connectivity modules to accommodate the range of application needs in customer networks. The Cisco 4-Port ISDN BRI S/T High-Speed WAN Interface Card offers BRI-S/T-port-based WAN connectivity for modular routers deployed in small to medium-sized businesses SMBs and enterprise branch offices.

Feature list

Connectivity technology: Wired
Host interface: Ethernet
Interface: S/T
Internal: Y
Data transfer rate max: Mbit/s
Width: 71.1 mm
Depth: 120.7 mm
Height: 19 mm
Weight: 204 g
Link/Act LED: Y
Ports quantity: 4
I/O ports: 4xRJ-45

4-PORT ISDN BRI HIGH-SPEED

Χαρακτηριστικά
Product Code:
677D999
EAN Code:
0882658167973
Manufacturer:
Cisco
  • Bestsellers
  • Most Popular