Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Intuos3 Pen Accessory Kit

Κάνε μια ερώτηση
FUZ-A119
Product CodeK10Z171 EAN Code4949268611077 ManufacturerWacom
Wacom FUZ-A119 Intuos3 Pen Accessory Kit Intuos3 Pen Accessory Kit Specifications   Product Description Wacom Intuos3 Pen Customisation Kit - stylus customization kit   Product Type Stylus customization kit Intuos3 Pen Accessory Kit
31.32 
28.81 
(34.28  με Φ.Π.Α.)
Κερδίζετε: 2.51 
Μη Διαθέσιμο

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα

Wacom FUZ-A119 Intuos3 Pen Accessory Kit

Intuos3 Pen Accessory Kit

Specifications
 Product DescriptionWacom Intuos3 Pen Customisation Kit - stylus customization kit
 Product TypeStylus customization kit

Intuos3 Pen Accessory Kit

Χαρακτηριστικά
Product Code:
K10Z171
EAN Code:
4949268611077
Manufacturer:
Wacom
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed