Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

MULTIMEDIA PRESENTATION REMOTE

Κάνε μια ερώτηση
AMP09EU
Product Code4332584 EAN Code5051794002782 ManufacturerTargus
Targus AMP09EU MULTIMEDIA PRESENTATION REMOTE MULTIMEDIA PRESENTATION REMOTE Product Description Targus Multimedia Presentation Remote - presentation remote control Device Type Presentation remote control Enclosure Colour Grey, black Dimensions (WxDxH) 3.8 cm x 12.1 cm x 2.5...
45.55 
(54.20  με Φ.Π.Α.)
Μη Διαθέσιμο

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα

Targus AMP09EU MULTIMEDIA PRESENTATION REMOTE

MULTIMEDIA PRESENTATION REMOTE

Product DescriptionTargus Multimedia Presentation Remote - presentation remote control
Device TypePresentation remote control
Enclosure ColourGrey, black
Dimensions (WxDxH)3.8 cm x 12.1 cm x 2.5 cm
Weight140 g
LocalisationEurope
Connectivity TechnologyRadio
Supported DevicesNotebook, personal computer
Max Operating Distance15 m
BatteryStandard - AAA type
Manufacturer WarrantyLimited lifetime warranty

MULTIMEDIA PRESENTATION REMOTE

Χαρακτηριστικά
Product Code:
4332584
EAN Code:
5051794002782
Manufacturer:
Targus
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed