Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Zebra / Handheld device wrist mount / for Zebra TC20, TC-20 All-Touch, TC25, TC25 Rugged Smartphone | SG-TC2X-ARMNT-01

Κάνε μια ερώτηση
SG-TC2X-ARMNT-01
Product CodeV369091 ManufacturerZebra Technologies
Zebra / Handheld device wrist mount / for Zebra TC20, TC-20 All-Touch, TC25, TC25 Rugged Smartphone | SG-TC2X-ARMNT-01 Product Specification Product Type Handheld device wrist mount Designed For Zebra TC20, TC-20 All-Touch, TC25, TC25 Rugged Smartphone
61.34 
72.99  με Φ.Π.Α.
Μη Διαθέσιμο

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα

Zebra / Handheld device wrist mount / for Zebra TC20, TC-20 All-Touch, TC25, TC25 Rugged Smartphone | SG-TC2X-ARMNT-01

Product Specification

Product Type Handheld device wrist mount
Designed For Zebra TC20, TC-20 All-Touch, TC25, TC25 Rugged Smartphone

Χαρακτηριστικά
Product Code:
V369091
EAN Code:
-
Manufacturer:
Zebra Technologies
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed