Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

APC - Serial cable - DB-9 (M) - DB-9 (F) - black

Κάνε μια ερώτηση
940-0024
Product Code2700611 EAN Code0731304316350 ManufacturerAPC
APC 940-0024 APC - Serial cable - DB-9 (M) - DB-9 (F) - black APC - Serial cable - DB-9 (M) - DB-9 (F) - black Computer Interface Cable UPS cable provides dedicated serial/USB communication between the UPS and the server, independent of the network. Extension cable Provides availability...
47.86 
(56.95  με Φ.Π.Α.)
Μη Διαθέσιμο

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα
Find similar

APC 940-0024 APC - Serial cable - DB-9 (M) - DB-9 (F) - black

APC - Serial cable - DB-9 (M) - DB-9 (F) - black

Computer Interface Cable
UPS cable provides dedicated serial/USB communication between the UPS and the server, independent of the network.

Extension cable
Provides availability and reliability to let your UPS send signals over longer distances.
Connectivity
Cable length 2 m
Connector(s) 2 x DB9
Colour
Cable colour Black
Technical details
Weight 460 g
Gender type male/male

APC - Serial cable - DB-9 (M) - DB-9 (F) - black

Χαρακτηριστικά
Product Code:
2700611
EAN Code:
0731304316350
Manufacturer:
APC
  • Hot deals
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed