Εταιρία

Singular eshop, Serving Europe

Αποστολή: Με σιγουριά σε κάθε σας κλικ.

Ευκολία-Υποστήριξη-Επαγγελματισμός! Βασισμένοι σε αυτό το τρίπτυχο προσφέρουμε στους πελάτες μας σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις αγορές τους. Επενδύσαμε από την αρχή στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας αναπτύσσοντας ένα περιβάλλον πλοήγησης εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό. Κερδίσαμε από την αρχή την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών μας όσο και των προμηθευτών μας κάτι που μας έκανε ένα αξιόπιστο και πολλά υποσχόμενο όνομα στην Ευρωπαϊκή αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Πολιτική μας είναι να συνεργαζόμαστε μόνο με διεθνώς καταξιωμένα ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας και να διαπραγματευόμαστε για τους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Όραμα: Από την Ευρώπη για τον κόσμο όλο

Ανοδική πορεία για εμάς σημαίνει να γίνουμε ένα παγκόσμια γνωστό όνομα. Έχοντας φυσική βάση την Κύπρο αναπτυσσόμαστε δυναμικά και σταθερά σε όλη την Ευρώπη. Έχοντας δημιουργήσει σωστές βάσεις και υποστηριζόμενοι από ένα άρτια συντονισμένο σύστημα παραγγελιών-παράδοσης έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να εξυπηρετούμε στο εγγύς μέλλον πελάτες ανά την υφήλιο. Μια τέτοια κίνηση θα έρθει όταν εξασφαλίσουμε πως οι υφιστάμενοι πελάτες μας θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια και καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και επιπρόσθετα προνόμια.

Βασικές Αρχές

Μεγάλα ονόματα σε προσιτές τιμές

·          Αγοράζουμε σε ποσότητες για να παίρνουμε ειδικές τιμές τις οποίες επωφελούνται οι πελάτες μας.

·          Η εμπιστοσύνη που χτίσαμε ωθεί τους πελάτες μας να επιστρέφουν επανειλημμένα για περισσότερες αγορές. Αυτό σημαίνει επιπρόσθετη έκπτωση από τους προμηθευτές/κατασκευαστές την οποία επιστρέφουμε στους πελάτες μας.

·          Στο ηλεκτρονικό εμπόριο μειώνονται τα λειτουργικά κόστη. Τα κέρδη από αυτή την αποταμίευση τα διοχετεύουμε σε όφελος των πελατών μας.

 Εγγυημένη ποιότητα σε μεγάλη ποικιλία

·          Συναρπαστικές αγορές σημαίνει να έχουμε πάντα στη διάθεσή των πελατών μας νέα προϊόντα και μεγάλη ποικιλία να διαλέγουν.

·          Όλα μας τα προϊόντα είναι επώνυμες αυθεντικές μάρκες που εγγυούνται καλή λειτουργία και εκμηδενίζουν τις πιθανότητες «προβληματικών» αγορών

·          Αν κάποια προϊόντα δεν υπάρχουν στον κατάλογό μας είμαστε σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές/κατασκευαστές μας να σας τα βρούμε και να διαπραγματευτούμε την τελική τους τιμή. (δείτε όρους)

 Υποστήριξη με ασφάλεια

·          Παρέχουμε ευκολία παράδοσης εντός 2 εργάσιμων ημερών σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης με δωρεάν παράδοση εντός Κύπρου για αγορές άνω των €100. (δείτε όρους)

·          Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την υποστήριξη ενός εξειδικευμένου συστήματος, καταγράφει, παρακολουθεί και ενημερώνει τους πελάτες μας για την πορεία της παραγγελίας τους από την αγορά μέχρι την τελική τους παράδοση.

·          Όλα μας τα προϊόντα έρχονται με εγγύηση κάλυψης σε περίπτωση ακύρωσης, αλλαγής ή τεχνικής διόρθωσης. (δείτε όρους)
 

Singular eShop
EΔΡΑ: Αγιας Φυλάξεως 54 Λεμεσός Κύπρος
ΤΗΛ: 00357-25878758

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8.30 έως 19.00

Τετάρτη:   8.30 έως 14.00

Σάββατο: 09.00 έως 14.00

Computer Parts For Pc
κάρτες γραφικών

Κάρτες Γραφικών

Βρείτε τους κορυφαίους κατασκευαστές καρτών γραφικών όπως Asus EVGA Gainward Gigabyte MSI Palit PNY Sapphire XFX και...

Οπτικά Μέσα Blu-Ray, DVD Players

Οπτικά Μέσα

Οπτικά μέσα Blu-Ray Players, Blu-Ray Recorders, DVD Players, DVD Recorders εσωτερικού ή εξωτερικού τύπου με USB από...

Μητρικές Κάρτες Motherboards

Μητρικές Κάρτες

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές σε Motherboard / Μητρικές κάρτες για επεξεργαστές Intel και AMD ASUS EVGA Gigabyte MSI...

Μνήμες RAM Μνήμη RAM

Μνήμες RAM

Όσο περισσότερη μνήμη Ram υπάρχει διαθέσιμή στον Η/Υ μας, τόσο περισσότερες εφαρμογές και προγράμαμτα μπορούμε να...

Επεξεργαστές CPU processors

Επεξεργαστές (CPU)

Επεξεργαστή AMD ή Intel; Επιλέξτε τον επεξεργαστή σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας σε χρήματα και επιδόσεις. Στη...

Τροφοδοτικά Υπολογιστή PSU

Tροφοδοτικά (PSU)

Βρείτε Τροφοδοτικο Υπολογιστη στις καλύτερες τιμές μέσα από τους κορυφαίους κατασκευαστές. Επιλέξτε ανάμεσα σε Antec,...

Hard drives

Σκληροί Δίσκοι

Σε εμάς επίσης θα βρείτε δικτυακούς σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς δισκους USB Docking Stations κουτιά για να...