Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Zebra / Screen protector (pack of 5) / for Zebra EC30 | SG-EC30-SCRNP1-05

Κάνε μια ερώτηση
SG-EC30-SCRNP1-05
Product CodeV36C073 ManufacturerZebra Technologies
Zebra / Screen protector (pack of 5) / for Zebra EC30 | SG-EC30-SCRNP1-05 Special Features Tempered glass screen protector Oleophobic coating   Product Specification Packaged Quantity 5 (specifications are for single item) Product Type Screen...
64.57 
(76.84  με Φ.Π.Α.)
Μη Διαθέσιμο

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα

Zebra / Screen protector (pack of 5) / for Zebra EC30 | SG-EC30-SCRNP1-05

Special Features

  • Tempered glass screen protector
  • Oleophobic coating
 

Product Specification

Packaged Quantity 5 (specifications are for single item)
Product Type Screen protector
Intended For Mobile phone
Product Material Tempered glass, oleophobic coating
Designed For Zebra EC30

Χαρακτηριστικά
Product Code:
V36C073
EAN Code:
-
Manufacturer:
Zebra Technologies
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed