Ειδικές τιμές B2B μετά τη σύνδεση

Good Connections OM3 Καλώδιο οπτικής ίνας Patch LC σε LC Duplex Multimode 50/125 µm Uniboot LSZH 2m Γαλάζιο

Μάρκα:
GoodConnections
Good Connections OM3 LC to LC Duplex Fiber Patch Cable 2m
Good Connections OM3 Καλώδιο οπτικής ίνας Patch LC σε LC Duplex Multimode 50/125 µm Uniboot LSZH 2m Γαλάζιο
€14.54 inc. VAT
LW-U802LC3
€12.22
€14.54 με Φ.Π.Α.
Διαθέσιμο με παραγγελία: 4 Είδη
Product Code
04:480376
EAN Code
4014619716791
Manufacturer
GoodConnections

Quick Specs

Τύπος
OM3 Multimode Duplex
Βύσματα
LC σε LC
Μήκος
2 m
Συμβατότητα
SX/SR 850 nm optics
Delivery

Order Today...
Ships...
Delivery...
ℹ️ Large or fragile items (e.g. monitors) may require extra handling time. We'll keep you informed.
Payment options
✓ Bank Deposit
Secure checkout with flexible payment methods
Trusted Tech Choice
Buying Benefits Verified
Competitive EU pricing
Delivered to Cyprus from EU stock
Local warranty support

Good Connections OM3 LC σε LC Duplex καλώδιο οπτικής ίνας Patch, 2 m

OM3 MultimodeLC σε LCDuplex2 m

Το Good Connections OM3 είναι πολύτροπο καλώδιο οπτικής ίνας Patch (multimode) που συνδέει θύρα LC με θύρα LC μέσω 2 m duplex ίνας 50/125 µm, για θύρες οπτικής ίνας σε switches, servers, media converters και patch panels.

Απευθύνεται σε τεχνικούς IT και εγκαταστάτες που χρειάζονται σύντομο jumper μέσα στο rack σε link OM3 — το OM3 είναι η κατηγορία για 10G και ταχύτερες συνδέσεις μικρής απόστασης σε server rooms και data centers.

Πριν παραγγείλετε: Καλώδιο πολύτροπο (multimode). Λειτουργεί μόνο με πολύτροπα transceivers μικρής εμβέλειας (SX/SR, 850 nm) σε πολύτροπη καλωδίωση — ελέγξτε την ετικέτα του transceiver πριν παραγγείλετε.

Τι περιέχει η συσκευασία

  • 1 × καλώδιο οπτικής ίνας Patch Good Connections OM3, LC σε LC, duplex, 2 m
  • Καπάκια προστασίας σε όλα τα βύσματα
  • Ατομικό πρωτόκολλο μέτρησης (test report)
  • Τα SFP/SFP+ transceivers, οι couplers και τα εργαλεία καθαρισμού δεν περιλαμβάνονται

Τι σημαίνει στην πράξη

  • Δύο ίνες σε ένα καλώδιο: η μία για αποστολή (Tx), η άλλη για λήψη (Rx) — ένα καλώδιο αρκεί για πλήρη σύνδεση μεταξύ δύο duplex θυρών.
  • Η OM3 πολύτροπη ίνα υποστηρίζει 10GBASE-SR έως 300 m και 25GBASE-SR έως 70 m· στα 2 m το μήκος του καλωδίου δεν περιορίζει ποτέ τη σύνδεση — τον περιορισμό τον βάζουν τα transceivers.
  • Τα 2 m είναι το συνολικό μήκος από άκρο σε άκρο. Ιδανικό για jumper μέσα στο ίδιο rack ή προς το διπλανό.
  • Αν η σύνδεση δεν ανεβαίνει, το ζεύγος Tx/Rx είναι ανάποδα: αντιστρέψτε τις δύο ίνες στο ένα άκρο — το duplex clip αυτού του καλωδίου επιτρέπει αλλαγή πολικότητας.
  • Ελάχιστη ακτίνα καμπυλότητας 7,5 mm — δέστε το με μαλακά velcro, ποτέ με σφιχτά πλαστικά δεματικά.
  • Σχεδίαση Uniboot: και οι δύο ίνες σε ένα στρογγυλό καλώδιο με ένα boot — πιάνει λιγότερο χώρο σε πυκνές προσόψεις switch.
  • Το tab απασφάλισης επιτρέπει αποσύνδεση του LC σε γεμάτες θύρες χωρίς να βάζετε τα δάχτυλα ανάμεσα στα καλώδια.
  • Το χρώμα του περιβλήματος βοηθά να αναγνωρίσετε την ίνα με μια ματιά σε γεμάτο rack: το γαλάζιο (aqua) είναι το συνηθισμένο χρώμα για OM3 (και κάποια OM4)· αυτό το καλώδιο είναι γαλάζιο (aqua).
  • Για επέκταση, ενώστε δύο καλώδια με coupler LC ίδιου τύπου ίνας· κάθε ένωση προσθέτει περίπου 0,3 dB απώλειες — σε μικρές αποστάσεις δεν έχει σημασία, αλλά ένα μακρύτερο καλώδιο είναι πάντα καθαρότερη λύση.

Τι δεν θα λειτουργήσει

  • Δεν λειτουργεί με μονότροπα transceivers (LX/LR, 1310/1550 nm) ούτε σε μονότροπο (κίτρινο) backbone — πολύτροπη και μονότροπη ίνα δεν συνδυάζονται.
  • Δεν ταιριάζει σε θύρες SC/ST/MPO/MTP — ελέγξτε το βύσμα και στις δύο συσκευές.
  • Δεν συνδέεται με βύσματα ή couplers APC (πράσινα, γωνιακά) — αυτά θέλουν καλώδιο APC.
  • Δεν μπαίνει σε χάλκινες θύρες RJ45 — το switch χρειάζεται υποδοχή SFP/SFP+ με transceiver οπτικής ίνας ή media converter.

Βασικά χαρακτηριστικά

 
OM3 50/125 µm
Πολύτροπη ίνα για optics μικρής εμβέλειας 850 nm σε racks και server rooms.
 
Βύσματα LC σε LC
LC και στα δύο άκρα.
 
Περίβλημα LSZH
Περίβλημα χαμηλού καπνού χωρίς αλογόνα για γραφεία, server rooms και δημόσια κτίρια. Εξωτερική διάμετρος 3,0 mm.
 
Ελεγμένο
Κάθε καλώδιο συνοδεύεται από δικό του πρωτόκολλο μέτρησης από το εργοστάσιο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ταυτοποίηση
Κωδικός κατασκευαστή LW-U802LC3
EAN / GTIN 4014619716791
Κατασκευαστής Good Connections
Οπτικά χαρακτηριστικά
Τύπος ίνας Πολύτροπη (multimode) OM3
Πυρήνας / μανδύας 50/125 µm
Βύσματα
Άκρο A LC
Άκρο B LC
Στίλβωση UPC
Πολικότητα Αναστρέψιμη μέσω duplex clip
Απασφάλιση Tab απασφάλισης
Καλώδιο
Διάταξη Duplex (Uniboot)
Μήκος 2 m
Περίβλημα LSZH
Χρώμα γαλάζιο (aqua)
Εξωτερική διάμετρος 3,0 mm
Ελάχ. ακτίνα καμπυλότητας 7,5 mm
Περιβάλλον
Θερμοκρασία λειτουργίας -40 έως +85 °C
Εγγύηση
Εγγύηση 1 έτος εγγύηση (Singular)
Όρος κατασκευαστή Ο κατασκευαστής δεν δημοσιεύει όρο εγγύησης για αυτό το προϊόν — οι αξιώσεις εξυπηρετούνται μέσω Singular

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για 10G ή ταχύτερα;
Ναι — η OM3 υποστηρίζει 10GBASE-SR έως 300 m και 25GBASE-SR έως 70 m. Την ταχύτητα την ορίζουν τα transceivers στα δύο άκρα, όχι αυτό το καλώδιο των 2 m.
Χρειάζεται καθάρισμα των βυσμάτων;
Ναι, ιδανικά σε κάθε σύνδεση. Κρατήστε τα καπάκια μέχρι τη στιγμή της σύνδεσης και χρησιμοποιήστε one-click fiber cleaner — η σκόνη στην επιφάνεια είναι η πιο συχνή αιτία νεκρής ή ασταθούς σύνδεσης.
Είναι μονότροπο ή πολύτροπο;
Πολύτροπο OM3 (50/125 µm). Τα πολύτροπα optics γράφουν συνήθως SX ή SR και δουλεύουν στα 850 nm.
Ποιο transceiver χρειάζομαι;
Ένα πολύτροπο SX/SR (850 nm) SFP ή SFP+ module με υποδοχή LC duplex σε κάθε συσκευή. Το module πρέπει επίσης να είναι συμβατό (coded) με το brand του switch — στείλτε μας το μοντέλο και θα το ταιριάξουμε.
Singular Expert Insight · Οδηγός αγοράς
Οι περισσότερες συνδέσεις οπτικής ίνας που δεν δουλεύουν την πρώτη μέρα χάνονται στις λεπτομέρειες: λάθος τύπος ίνας, λάθος βύσμα ή ανάποδα Tx/Rx. Αυτό το καλώδιο Good Connections είναι η σωστή επιλογή όταν και τα δύο άκρα είναι LC πολύτροπα και η διαδρομή είναι 2 m. Συνδυάστε το με τα κατάλληλα SFP/SFP+ modules στα network switches σας. Σε rack προτείνουμε ένα εφεδρικό jumper ανά τύπο σύνδεσης και σήμανση και στα δύο άκρα — μια βλάβη μέσα στη νύχτα γίνεται αλλαγή δύο λεπτών.
✓ Αγοράστε το αν οι συσκευές σας έχουν θύρες LC, χρησιμοποιούν πολύτροπα SX/SR optics και τα 2 m καλύπτουν τη διαδρομή με λίγο περιθώριο.
✕ Μην το πάρετε αν τα optics σας είναι μονότροπα (LX/LR), οι θύρες σας είναι APC (πράσινες) ή χρειάζεστε άλλο μήκος.
→ Δείτε επίσης το ίδιο καλώδιο OM3 σε άλλο μήκος ή με άλλα βύσματα, καθώς και τα SFP/SFP+ transceivers για τα δύο άκρα — ρωτήστε μας για το σωστό ταίριασμα.
Δεν είστε σίγουροι ότι ταιριάζει; Στείλτε μας το μοντέλο του switch, του transceiver ή του patch panel σας και θα ελέγξουμε βύσμα, τύπο ίνας και μήκος πριν παραγγείλετε.

Colour
Cyan
Length
2m
Χαρακτηριστικά
Product Code
04:480376
EAN Code
4014619716791
Manufacturer
GoodConnections
  • Recently Viewed
  • Bestsellers
 
Γιατί να αγοράσετε από τη Singular

Εμπιστοσύνη επιχειρήσεων σε όλη την Κύπρο

Αυθεντικά προϊόντα, απόθεμα ΕΕ και τεχνική υποστήριξη σε κάθε αγορά.
✓ Αυθεντικά Προϊόντα
Προμήθεια από επίσημα κανάλια διανομής, με εργοστασιακή εγγύηση.
✓ Απόθεμα ΕΕ
Αποστολή από το δίκτυο διανομής μας στην ΕΕ, με διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο σε κάθε προϊόν.
✓ Έτοιμοι για B2B
Τιμολόγια με ΦΠΑ για έκπτωση δαπανών και όροι πίστωσης για εγκεκριμένους πελάτες.
Τεχνική Υποστήριξη
Μιλήστε με την ομάδα μας για επιλογή, παραμετροποίηση ή παραγγελίες όγκου.