Jabra Link 14201-17 αντάπτορας EHS για τηλέφωνα Polycom SoundPoint IP και VVX, χειρισμός κλήσεων από ασύρματο headset
Jabra Link 14201-17 — αντάπτορας EHS για τηλέφωνα Polycom
Το Jabra Link 14201-17 είναι αντάπτορας electronic hook switch (EHS) που επιτρέπει σε ασύρματο headset γραφείου Jabra να απαντά και να τερματίζει κλήσεις σε τηλέφωνο Polycom SoundPoint IP ή VVX, χωρίς σήκωμα ακουστικού ή πάτημα του πλήκτρου headset στο τηλέφωνο.
Το καλώδιο συνδέει τη θύρα AUX της βάσης Jabra με τη θύρα AUX/EHS του Polycom. Ο ήχος περνά από το καλώδιο τηλεφώνου που συνοδεύει τη βάση· το Link 14201-17 προσθέτει τη σηματοδοσία hook switch, ώστε το πλήκτρο του headset να απαντά την κλήση ακόμη κι όταν είστε μακριά από το γραφείο.
Τι περιέχει η συσκευασία
- Καλώδιο-αντάπτορας Jabra Link 14201-17 EHS (AUX σε AUX, με κόκκινη σήμανση)
- Headset, βάση και καλώδιο ήχου βάσης-τηλεφώνου δεν περιλαμβάνονται
Τι σημαίνει στην πράξη
- Χωρίς EHS ακούτε το κουδούνισμα στο headset αλλά πρέπει να γυρίσετε στο γραφείο για να απαντήσετε· με το Link 14201-17 απαντά το πλήκτρο του headset.
- Ρύθμιση κατά Jabra: στη βάση EHS = DHSG και διακόπτης A· στο Polycom Headset Hook Switch = «Jabra EHS».
- Καλύπτει τα Polycom SoundPoint IP 320/321/330/331/335/430/450/550/560/650/670 και τη σειρά VVX που αναφέρει η Jabra.
- Για ασύρματα headset Jabra με βάση, π.χ. σειρά PRO 9400 ή Engage 65/75.
Τι δεν θα λειτουργήσει
- Τηλέφωνα άλλων κατασκευαστών (Cisco, Avaya, Alcatel, Siemens/Unify) — χρειάζονται δικό τους Jabra Link ή καλώδιο DHSG.
- Τηλέφωνα Polycom χωρίς θύρα AUX/EHS.
- Ενσύρματα ή USB ακουστικά — οι αντάπτορες EHS είναι μόνο για βάσεις ασύρματων headset Jabra.
- Μόνο του — δεν μεταφέρει ήχο και δεν αντικαθιστά τη βάση ή το καλώδιο τηλεφώνου.