Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

TRENDnet Punch-down tool

Κάνε μια ερώτηση
TC-PDT
Product CodeZ010039 EAN Code0710931401103 ManufacturerTrendnet
23.28 
27.70  με Φ.Π.Α.
Μη Διαθέσιμο

Εμείς (Singular Computer Systems LTD) θα προσθέσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο panto@singular.com.cy.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή . Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα.Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στα αγαπημένα

Trendnet TC-PDT TRENDnet Punch-down tool

TRENDnet Punch-down tool

TRENDnet’s professional punch down tool, TC-PDT with 110 and Krone blades, inserts and cuts terminations in one operation. Adjustable high and low actuation setting accommodates termination requirements or user preference. With spare storage that helps prevent blade loss, the precision blades are conveniently interchangeable and reversible between 110 and Krone. The punch down tool offers reliable, easy-to-use operation at an affordable price.

-Comfortable shape, easy to handle.
-Interchangeable and reversible blades.
-Safe storage for spare blade.
-Twist and Lock style holder provides fast, easy blade changes and prevents blade pullout.
-1-year limited warranty.

Feature list

Colour of product: Blue, White

TRENDnet Punch-down tool

Χαρακτηριστικά
Product Code:
Z010039
EAN Code:
0710931401103
Manufacturer:
Trendnet
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed